Mer effekt - sänkt förbrukning

Med hjälp av motoroptimering är det möjligt att öka motorns effekt och vridmoment samt sänka förbrukning och utsläpp och således den totala miljöbelastningen. Ett förbättrat vridmoment gör bilen mer lättkörd och mer dynamisk. Samtidigt blir bilen mycket trevligare att köra i både stadstrafik och på landsvägen. Säkra och snabba omkörningar blir en trevlig upplevelse tack vare den ökade effekten. I dieselbilar har man kunnat börja använda biodiesel eller olika blandingar av denna utan att motorns maximimieffekt blir sämre. Generellt gäller det att kraften kommer in mycket tidigt i varvtalet vilket gör att man inte behöver varva motorn som innan. Den extra kraften gör också att bilen orkar köra på högre växlar uppför backar och man behöver ej växla lika ofta.

Din motortuningspecialist till alla fordon

Vi kan optimera nästan alla 2000-tals personbilar, paketbilar, lastbilar, långtradare, bussar, traktorer och även båtar.

Vi finns i alla de nordiska länderna samt i Baltikum, Polen och Nordamerika. Vi innehar högsta AAA -rating, vilket innebär att vi är en professionell och pålitlig parter i din motoroptimering.

Nyheter

18.08.2016
Nya priser på optimeringer i Hela Sverige

Vi introduserer vårt nye konsept i Sverige først, forhånds bestill din optimering til kun kr 6.400,- ex. mva uansett før pris.

Gjelder alle kjøretøy grupper.

21.11.2012
50 km/t nu möjlig också på John Deere med IVT

50 km/t nu möjlig på John Deere med IVT.
Fråga oss om hastighet förändring på John Deere med PowerQuad, Auto Quad IVT och fortbildning. Ring direkt på +47 90 54 54 98

Nyhetsarkiv