EkotuningCom

Hva er Ekotuning-konsept?

Velkommen til EkotuningCom sine hjemmesider. Vi representerer et multinasjonalt tuning-konsept, som har salgskontorer i Finland, Sverige og Norge og i tillegg samarbeidspartnere i flere vesteuropeiske land. Vi utvikler/tilbyr hele tiden de nyeste og beste tuningproduktene spesielt for skandinaviske behov og omstendigheter.

Arbeidet vårt?

Som prinsipp har vi å tilby miljøvennlige produkter som gir bedre kapasitet og nytte med mindre brukskostnader. Våre kunder har oppnådd til og med 20% besparing med drivstofforbruk ved hjelp av våre produkter.

Hvorfor får vi så gode resultater?

De fleste lurer på hvorfor styreenheten til motoren ikke er optimalisert allerede hos produsent. Som regel må fabrikantene produsere kjøretøyer uten å vite hvor de skal brukes. Temperatur på bruksområder kan variere fra 40 kuldegrader opptil 40 varmegrader, og drivstoffkvaliteten kan variere mye. Også luftkvaliteten på bruksområder kan variere mye.

Kunder

Vi omprogrammerer styreenheter til alle kjøretøyer med elektrisk styrt motor. Det betyr motorer fra lette personbiler til tunge lastebiler. Store båtmotorer og forskjellige maskiner er vi også blitt kjent med. En av våre målgrupper er bønder med ferske traktorer og landbruksmaskiner.

Miljø

Med Ekotuning har vi som mål å redusere miljøbelastningen og forbedre store dieselmotorer til miljøvennlig BIODIESELBRUK uten å miste effekten av motoren.

Nyheter

11.11.2019
Ny Offisiell Forhandler Ekotuning Hallingdal

09.01.2015
NYE forhandler med Dynamometer

Vi ønsker å gratulere våre nye forhandlere med Traktordynamometer og nye mobile enheter. Avd Rogaland med hovedsete på Jæren og vår Avd Midt-Norge med lokasjon i Folldal. Dette vil gi våre kunde kortere respons tid og samme kundetilfredshet med kundetilpasset optimering. Direkte tlf nr til de mobile enhetene er:
Rogaland 9134 9739 og til Midt Norge 9060 4134 eller ring oss direkte på vårt hoved nummer 9950 2447 / 9950 CHIP

Nyhetsarkiv